Referencer fra entreprenører

NCC anvender lokationsbaseret tidsplanlægning: "25.000 aktiviteter – 250 sider i Gantt – det kan selv den bedste planlægger ikke overskue."

Læs hvordan Kristine Ann Barnes tjente 85.000 dkk til projektet på 5 minutter i skurvognen med nyt hemmeligt våben til staderegistrering og opfølgning

Optimeret renoveringsproces med bygherretilfredshed i fokus. Adserballe & Knudsen anvender ny app til planlægning og opfølgning på Ringparken i Roskilde

Se hvordan Exigo hjalp Hansson & Knudsen A/S med 3D-modellering og kollisionskontrol i forbindelse med Rømerhus.

Læs hvordan Exigo sparede Elindco A/S for mange mandetimer i forbindelse med den nye Idrætsby i Espergærde.

Læs hvordan Exigo hjalp Leif Pedersen Eftf. med modellering og arbejdstegninger i forbindelse med Ascot Hotel.

Exigo rådgiver på følgende projekter

Visualization of building block
Visualization of building block
Visualization of building complex
Visualization of building complex

Dét siger entreprenørerne om vores rådgivning

Uden Exigos kompetencer var vi ikke nået i mål

“JORTON har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Exigo på Byens Bro i Odense. Her var en del af udbudsmaterialet, at kunne anvende bygherrens 3D-model i hverdagen. Exigo har været behjælpelige med at udtrække afsætningsdata, optegne ekstra tværsnit på kritiske steder og kontrollere konstruktionsdele. Uden Exigos kompetencer var vi ikke nået i mål.”

René Nørregaard Faaborg

Projektchef, JORTON

Exigo leverede hurtig og effektiv service

“Den nyere udbudsform fordrer at entreprenøren verificerer bygherres mængder, således at risikoen for uenigheder omkring mængder minimeres i udførelsesfasen. Verificeringen kunne vi også selv have stået for, men totaløkonomisk gav det god mening at få eksternt hjælp med opgaven. Exigo leverede hurtig og effektiv service, imens jeg koncentrerede mig om andre projektrelaterede emner.”

Rasmus Dahlgren

Projektleder, Elindco A/S

Exigo har været en rigtig god samarbejdspartner

“CG Jensen bygger i Slagelse 44.000 m2 råhus i forbindelse med opførelse af et nyt psykiatrisk sygehus. Der er tale om Danmarks næst største igangværende byggeri, hvor råhuset skal stå færdigt på ca 12 mdr. Projektmaterialet er udført i en 3D-model (Revit), hvor Exigo på meget professionel vis, har hjulpet CG Jensen med at få overblik over projektet såvel økonomisk som planlægningsmæssigt. Exigo har været en rigtig god samarbejdspartner, som vi helt sikkert vil vælge en anden gang.”

Karsten Væde

Projektchef, CG Jensen

Arbejdet blev kort og godt udført hurtigt og effektivt

“Exigo hjalp os både med set-up og løsninger i forhold til hulplaner for installationer. Vi var meget glade for samarbejdet. Jeg vil helt klart overveje at anvende Exigo igen (…) Arbejdet blev kort og godt udført hurtigt og effektivt, hvilket betød, at vi kunne komme i gang med byggeriet. En ting, der også glædede byggeledelsen!”

Peter Andersen

Projektleder , DTEK A/S

Har du brug for rådgivning?

Lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.