Softwareudvikling Byggeri

Softwareudvikling Byggeri – Skræddersyede Løsninger

Tiden i byggeriet er kommet, til at vinke farvel til “one size fits all”.

Skræddersyede integrationer mellem værktøjer, der allerede er i den pågældende virksomhed, er en af de tendenser vi ser. 100% transparens over status og fremdrift er en anden. Transparens der strækker sig på tværs af alle niveauer – fra byggeleder til økonomidirektør.

Ønsker du en skræddersyet løsning til jeres virksomhed, har vi flere dygtige softwareudviklere,  med stort kendskab til byggebranchen, der kan hjælpe dig.

“Det lyder rasende dyrt!” Tænker du måske.

Men sådan er det faktisk ikke længere. Der er der rigtig mange muligheder for en “quick and dirty” løsning, hvor vores udviklerteam kan tilpasse en skabelon til dit behov. Fx en app tilrettet en specifik arbejdsgang, eller et Business Intelligence dashboard til sortering og visning af data.

Du kan se et eksempel på en app til staderistrering vi har udviklet her

Og eksempler på BI Dashboards her

Vi kan hjælpe dig med følgende

  • Power apps
  • Custom apps
  • Power BI
  • Integration imellem eksisterende software
  • Kravspecifikationer

Og husk.

Vi er først og fremmest specialister i byggeriet, og da langt de fleste af vores medarbejdere er byggefolk, kan vi garantere dig et dybdegående branchekendskab.

Softwareudvikling Byggeri – Vi hjælper også gerne dig

Der er mange apps og andre digitale løsninger til rådighed i byggeriet, og der dukker løbende nye løsninger op. Der er faktisk så mange, at det kan være vanskeligt at overskue dem alle sammen. Hvilke løsninger giver mening? Og hvilke gør ikke?

I har måske allerede en række digitale løsninger i jeres virksomhed, som i synes fungerer godt. Men måske ligger der data på mange forskellige platforme, og det kan være vanskeligt at bevare overblikket over dem alle. Vi hjælper dig med integrere de digitale løsninger i allerede har i virksomheden.

På et uforpligtende møde, tilbyder vi vores specialistviden og sparing gratis. Vi hjælper dig med at lave en plan for, hvor du/i gerne vil hen, hvad du/i gerne vil opnå, og hjælper dig med at få udarbejdet en plan for, hvad der skal til, for at komme i mål.

Kontakt Kristina Ekkersgaard, hun finder en dato i kalenderen til dig. 53 55 59 05 eller ke@exigo.dk