Om Exigo

Hos Exigo har vi specialiseret os i at hjælpe bygherrer og entreprenører med projekt- og risikostyring i komplicerede byggeprojekter. Vi er førende specialister i integrering af 3D-modellering og projektstyring.

Konsekvenser af fejl i byggeprojekter er milliontab og slåskampe i udførelsen. Vores metoder minimerer risici og sikrer præcise leverancer, økonomi og tidsplaner. Vi har dokumenteret erfaring med, at det er muligt for selv meget komplekse byggerier at skabe en sund byggeproces.

Vi sælger desuden software fra Trimble/Vico Software, der leverer branchens bedst integrerede løsning til koordinering, mængdeudtræk, priskalkulation, tidsplanlægning og produktionsstyring. Vi bruger programmet til at lave projekt- og risikostyring af høj kvalitet. Ved implementering af løsningerne i din virksomhed eller på dit projekt får du undervisning og sparring fra os og de internationalt førende eksperter på området.

Fordelene ved vores løsninger og services er dokumenterede på en lang række projekter. Se en oversigt over nogle af vores forskellige kunder her.

Vi viser vejen frem og skaber synlige resultater.