Søg job

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-40ma09′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-1vuuzd’]

Vil du være med til at løfte byggebranchen?

Uopfordret ansøgning

Hos Exigo har vi specialiseret os i at hjælpe bygherrer og entreprenører med projekt- og risikostyring i komplicerede byggeprojekter. Vores mål er at minimere den økonomiske risiko for vores kunder. Vi hjælper med at få overblik og fjernet risici i projekterne, så vores kunder undgår ekstraregninger og slagsmål om ansvar. Vi har dokumenteret erfaring med, at det er muligt i selv meget komplekse byggerier at skabe en sund byggeproces.

Vi sørger for, at projekter gennemføres til tiden, holder budgettet og udføres uden fejl og mangler. Bygherrer, entreprenører og rådgivere anvender vores BIM software og services til at reducere risici, styre omkostningerne og optimere tidsplaner i komplekse byggeprojekter.

Vi anvender branchens bedst integrerede løsninger til koordinering, mængdeudtræk, priskalkulation, tidsplanlægning og produktionsstyring.

Er ovenstående noget for dig? Send venligst ansøgning pr. e-mail vedhæftet CV, karakterblad og anden dokumentation for kvalifikationer til:

Kristian Birch Pedersen

Adm. direktør
Civilingeniør, Master i IT, ph.d.

+45 53 55 59 19 / kbp@exigo.dk

Exigo A/S
Katrinebjergvej 93B
8200, Aarhus N
[/av_textblock]

[/av_one_full]