I dag er sidste chance for at få IssMan Pro1 gratis i 3 måneder

Vil du også køre på motorvejen og spise franske hotdogs, imens IssMan holder styr på fremdrift af byggepladsens fejl og mangeludbedring – i din lomme?

Vil du samtidig også gerne sende professionelle statusrapporter til bygherre og underentreprenører (næsten) uden at løfte en finger?

Så læs med her.

IssMan er noget for dig, hvis du er træt af…

1) … at betale en formue for ENDNU en bygge app (som du i øvrigt skal have en højere teknisk uddannelse for at anvende)

IssMan er markedets billigste app af sin slags.

Læs selv under PS, hvor dine kollegaer i branchen fortæller, hvorfor de har valgt at anvende IssMan frem for andre lignende gode systemer.

2) … Ikke orker at sætte dig ind i ENDNU en smart bygge app

Du får adgang til vores kommende webinar, hvor vi step by step sætter dig ind i, hvordan du anvender den. – Men du får sikkert ikke får brug for det. Brugervenlig er nøgleordet.

3) … igen og igen, at følge op på udbedring af de samme 10 fejl på byggepladsen

Du får en notifikation og et foto på din telefon, når fejlen på byggepladsen er udbedret. Det betyder, at du kan holde styr på fremdrift på byggepladsen, imens du kører på motorvejen og spiser franske hotdogs. Det gør Rasmus – læs mere under PS.

4) … at have bunker af lister i bilen og billeder på dit kamera af fejl og mangler, som du måske ikke kan huske præcist HVOR var på byggepladsen

IssMan holder styr på alle fejl og mangler for dig. Og tegningsfunktionen gør, at du altid har styr på, præcist hvor alle fejlene er.

5) … at bruge timer på at sætte komplekse tjeklister og rapporter op hjemme på kontoret

Så snart IssMan er installeret på din telefon, kan du gå i gang. Og så snart du har lavet dagens registrering, kan du sende en autogenereret rapport afsted direkte fra din telefon. Det foregår helt automatisk.

Men som danmarks mest langtidsholdbare orkester synger: “Ikke mere overflødig snak.” 

Du kan nå det i dag – i morgen er tilbudet slut.

  • Få appen gratis i 3 måneder ved oprettelse inden 1. december.
  • Herefter koster det blot 80 kr. om måneden.
    Du betaler én gang om året – og altså første gang om 3 måneder.
  • Der er ingen opstartsgebyr eller andre gebyrer.

“Men kan jeg ikke bare bruge den GRATIS version af IssMan?” Kan du med rette spørge. Og jo, det kan du. Og det er du mere end velkommen til. Men langt de fleste, har brug for at kunne koble deres billeder sammen med en tegning, og hvis det også gælder dig, har du brug for et Pro1 abonnement.

Rasmus Petersen sidder i en større virksomhed og er ansvarlig for at implementere nye systemer:

”Jeg har prøvet flere lignende systemer, men jeg konkluderede, at de simpelthen er for dyre og for avancerede. Man skal nærmest have en teknisk uddannelse for at bruge dem.”

“Det skal være simpelt, og så skal det bare virke! Og det gør IssMan.”

Når underentreprenørerne har udført opgaverne, melder de tilbage i IssMan til Rasmus Petersen, der kan se dokumentation på, at manglerne er udbedret.

Man kan sige, at jeg bruger IssMan som en fjernstyring af mine øjne,” griner Rasmus Petersen. ”Jeg ved hele tiden, hvor langt de enkelte er med deres arbejde,” uddyber han.

Læs mere her

Jørgen Brandsborg, havde ikke brug for en kompleks app med for mange funktioner:

“Det skal være intuitivt, enkelt og lige til at gå til, også for entreprisefolkene. Det er netop det, som IssMan gør godt”, fortæller han.

”Man skal selvfølgelig lige lære app’en at kende, men brugerfladen er nem at finde rundt i, og man kommer hurtigt ind i den. Det er nemt at bruge,” siger han.

Læs mere her

Til mangelgennemgang og afleveringsforretning findes der mange gode apps. Brian Jeanty har prøvet flere af dem. Brian har dog erfaret, at fælles for de gode apps er, at de er temmelig dyre. Både i opstart og i brug. Derudover tager de lang tid at bruge, da der ofte tilbydes mange komplicerede features, som han ikke har brug for, og meget af opsætningen skal laves hjemme på kontoret.

“Jeg havde brug for en App, hvor jeg kunne komme hurtigt i gang, og hvor jeg ikke skulle betale en masse penge i opstart. Jeg havde heller ikke tid til at sætte mig ind i en kompleks app med en masse funktioner.” 

Læs mere her