Syddansk Universitet – Nyt SUND

Kort om projektet

Syddansk Universitet og Odense Universitethospital rykker tættere sammen med byggeri et af nyt Sundhedsvidenskab (nyt SUND).

Exigos rolle

Bygherre har i den forbindelse bedt Exigo assistere med:

Info

Bygherre: Vejdirektoratet

Omfang: 50.000 kvm

Færdigbygget: 2022

Samlet projektsum: 1,1 mia. DKK

Det siger bygherre om vores samarbejde

Vejdirektoratet har bedt Exigo om assistance i forbindelse med implementering af BIM og IKT på flere projekter. Herunder blandt andet ”Nyt SUND” i Odense, hvor Morten Koldborg Jensen,  er bygherrerepræsentant. Morten udtaler om samarbejdet med Exigo:

”Exigo har været en stor hjælp i forbindelse med, i første omgang at etablere vores IKT platform på Dalux. De er hurtige til at reagere, de er teknisk dygtige, og forstår, hvilket fokus der er vigtigt for mig som bygherre ift. IKT.

Derudover har Exigo hjulpet med at bearbejde og klargøre 3D-modellerne, så de er klar til BIM 4D. 3D-modelmaterialet er nemlig grundlaget for hovedtidsplanen.

Entreprenørerne har taget rigtig godt imod den 4D lokationsbaserede tidsplan. De føler sig trygge og der har kun været få spørgsmål. Vi er på forkant med mange udfordringer, og sidder fx lige nu og kigger på, hvad der sker på byggepladsen om to år. Det giver et rigtig godt overblik.

Exigo er professionelle og dygtige, og de har erfaringer med IKT og BIM fra en lang række store komplekse projekter. Jeg kan varmt anbefale dem i processen omkring implementering af IKT og BIM i en større bygherreorganisation, hvor forståelse og accept på flere niveauer er vigtig.”