September 2018

BI-udviklere søges til unikke dataudfordringer

Har du lyst til at blive en del af et ungt innovativt team, der udvikler nye metoder og IT værktøjer, der ændrer en hel branche? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi har rygende travlt, og søger derfor nye kollegaer til at hjælpe os med at udvikle vores IT-løsninger. Du har en relevant uddannelse indenfor IT, og gerne erfaring med Business Intelligence, Big Data og Machine Learning.

Dit kommende job
I jobbet får du ansvaret for at udvikle vores nye Business Intelligence løsninger, der analyserer og stiller data til rådighed for vores kunder på en nye og innovative måder. Du bliver således en central medarbejder i vores udvikling af nye løsninger. Jobbet forventer vi vil bl.a. indeholde:

 • Udvikling af Big Data og Visual Analytics løsninger til byggebranchen
 • Rådgivning af bygherrer og entreprenører
 • Udvikling af analyseværktøjer og datahåndtering til styring af store byggeprojekter med mange millioner byggeobjekter
 • Udvikling af værktøjer til risikoanalyser af tidsplaner og økonomi baseret på machine learning
 • Integration af økonomisystemer med analyseværktøjer og dashboards
 • Du kan læse mere om vores forretningsområder på exigo.dk, www.exicute.dk og www.tactplan.com

Du bliver en del af et godt socialt og kollegialt sammenhold, hvor der lyttes til alle og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Din personlighed og faglige profil
Du er entusiastisk og ansvarsfuld i dit møde med arbejdsopgaver og kunder. Du har en faglig stolthed, brænder for at finde tekniske løsninger og har en naturlig lyst til at udvikle dig. Vi forventer ikke, at du er verdensmester i alle teknologier, men forventer at du har lyst og mod til at kaste dig over og lære, det du ikke kan – så dit akademiske niveau skal være højt.

Du er enten nyuddannet med relevant IT-uddannelse eller har nogle års erfaring med:

 • C # og Python
 • SQL og server integration
 • Online analytical processing
 • Typescript
 • Power BI og Microsoft Azure

Vi forventer, at du er data teknisk kyndig, og har interesse i de forretningsmæssige muligheder, der ligger i at anvende data til at optimere processer og beslutninger.

Om os
Exigo er den førende specialistvirksomhed i byggebranchen indenfor projekt- og risikostyring med digitale løsninger og 3D bygningsmodeller / VDC. Vi sætter standarderne for digitaliseringen af byggebranchen, og vi arbejder på nogle af de største og mest komplekse byggeprojekter i Danmark og snart i udlandet.

Exigo er en ambitiøs virksomhed i vækst. Vi har siden vores opstart i 2010 modtaget 3 Børsen Gazeller.

Vi hjælper vores kunder med at undgå risici og optimere byggeprojekter ved at udvikle og implementere nye teknologier og løsninger, der disrupter de gængse analoge processer i byggeriet. Vi hjælper bygherrer og entreprenører på nogle de største og mest betydningsfulde byggeprojekter i Danmark.

Vi anvender og udvikler branchens bedst integrerede løsninger til koordinering, mængdeudtræk, priskalkulation, tidsplanlægning og produktionsstyring.

Ansøgning

Vi tager løbende udvalgte ansøgere til samtale, og tager stillingsopslaget ned, så snart de rette medarbejdere er fundet.

Er ovenstående noget for dig, så send venligst ansøgning pr. e-mail vedhæftet CV, karakterblad og anden

dokumentation for kvalifikationer til undertegnede.

Kristian Birch Pedersen

Adm. direktør
Civilingeniør, Master i IT, ph.d.

+45 53 55 59 19

kbp@exigo.dk

Exigo A/S

Katrinebjergvej 93B

8200 Århus N

www.exigo.dk