Exigo hjælper på Nyt SUND Odense

Vejdirektoratet har bedt Exigo om assistance i forbindelse med implementering af BIM og IKT på flere projekter. Herunder blandt andet ”Nyt SUND” i Odense, hvor Morten Koldborg Jensen,  er chefbyggeleder. Morten udtaler om samarbejdet med Exigo:

”Exigo har været en stor hjælp i forbindelse med, i første omgang at etablere vores IKT platform på Dalux. De er hurtige til at reagere, de er teknisk dygtige, og forstår, hvilket fokus der er vigtigt for mig som chefbyggeleder ift. IKT.

Derudover har Exigo hjulpet med at bearbejde og klargøre 3D-modellerne, så de er klar til BIM 4D. 3D-modelmaterialet er nemlig grundlaget for hovedtidsplanen.

Entreprenørerne har taget rigtig godt imod den 4D lokationsbaserede tidsplan. De føler sig trygge, og der har kun været få spørgsmål. Vi er på forkant med mange udfordringer, og sidder fx lige nu og kigger på, hvad der sker på byggepladsen om to år. Det giver et rigtig godt overblik.

Exigo er professionelle og dygtige, og de har erfaringer med IKT og BIM fra en lang række store komplekse projekter. Jeg kan varmt anbefale dem i processen omkring implementering af IKT og BIM i en større bygherreorganisation, hvor forståelse og accept på flere niveauer er vigtig.”