Navigation Menu

Spritnyt Vico Office site

Posted by on 12:13 pm in Nyheder | Comments Off

Vico Office

 

Exigo lancerer nyt Vico Office site!


Besøg www.vicooffice.dk i dag og lær alt, der er værd at vide om projektstyring i 3D, 4D og 5D


www.vicooffice.dk har været undervejs i godt et år. Exigo har lagt mange kræfter i for at skabe et intelligent site med alt, der er værd at vide om om lokationsbaseret planlægning, 2D + 3D-mængdeudtræk3D-kollisionskontrol4D-tidsplanlægning og ressourcestyring, 5D-økonomistyring – så du kan undgå ubehagelige overraskelser. Sitet giver desuden en lang række uundværlige informationer om risikostyring med BIM/VDC.

 

Vico Office er – og det siger vi uden at tøve – markedets mest effektive værktøj til projekt- og risikostyring i byggeriet. Værktøjet er opbygget af moduler, som kan sammensættes efter dine behov.

 

Er du til det mere nørdede? På www.vicooffice.dk får du en grundig gennemgang af alle 11 Vico Office moduler. Du finder en introduktion til hvert modul og en præsentation af de væsentligste funktioner.

 

Desuden finder du informationer om de kurser, Exigo udbyder i Vico Office. Kursernes varighed varierer fra 1-3 dage med fokus på forskellige områder indenfor BIM/VDC. Målet er, at give dig kompetencer til at implementere Vico Office værktøjerne i dit byggeprojekt og minimere risici.

 

Du kan også finde gratis kursusmateriale. Exigo har kreeret en række øvelsesvideoer, som hjælper dig med at blive en habil Vico Office bruger.

 

Vi håber, I finder det brugbart!

viaemail   ring for tilbud