Navigation Menu

Profil

 

Hos Exigo har vi specialiseret os i at hjælpe bygherrer og entreprenører med projekt- og risikostyring i komplicerede byggeprojekter.

Konsekvenser af fejl i byggeprojekter er milliontab og slåskampe i udførelsen. Vores metoder minimerer risici og sikrer præcise leverancer, økonomi og tidsplaner. Vi har dokumenteret erfaring med, at det er muligt for selv meget komplekse byggerier at skabe en sund byggeproces.

Vi sælger desuden software fra Trimble/Vico Software, der leverer branchens bedst integrerede løsning til koordinering, mængdeudtræk, priskalkulation, tidsplanlægning og produktionsstyring. Vi bruger selv de samme IT systemer til projekt- og risikostyring og du får derfor ved implementering af løsningerne undervisning og sparring fra de internationalt førende eksperter på området.

 

 

 

 

forside

 


 

forside

 

Hos Exigo er vi førende specialister i integrering af 3D-modellering og projektstyring.

 

Vi anvender og sælger Vico Office som er branchens bedst integrerede løsning til koordinering, mængdeudtræk, priskalkulation, tidsplanlægning og produktionsstyring.

 

Fordelene ved vores løsninger og services er dokumenterede på en lang række projekter. Se en liste over nogle af vores forskellige projekter her.

 

Vi viser vejen frem og skaber synlige resultater.

viaemail   ring for tilbud