Navigation Menu

Spar tid ved at føre tilsyn med ny app til smartphone

 

Hvis du som rådgiver skal føre tilsyn på byggepladsen, kan du spare tid ved at udføre dette elektronisk med vores nyudviklede app.

 

Exigo har udviklet en app til smartphones, så du nemt og hurtigt kan føre tilsyn og rapportere fejl og mangler på byggepladsen.

 

Du sparer tid ved at udføre din kvalitetssikring elektronisk, og du slipper for alt papirarbejdet. App’en er simpel og let at bruge, og du kan nemt implementere den i dit arbejde.

Vi kalder app’en IssMan – se mere på issman.dk >>

Hent-i-app-store   Google Play

 

 

Digital Punch List

 


 

 

 

Håndtér fejl og mangler elektronisk

 

Tag et billede af fejlen eller manglen og notér i app’en, hvad der mangler eller, hvad der skal rettes. Dokumentér fejlen med det samme. Hvad der før var besværlig dokumentation er nu nemt for alle.

 

Følg arbejdsprocessen

 

Når du har rapporteret fejlen eller manglen, kan du følge den efterfølgende arbejdsproces i forbindelse med opdateringen af manglen eller reparationen af fejlen.

 

I app’en kan du følge al kommunikation vedrørende reparation og opdatering af fejl og mangler. IssMan er ideel til at kommunikere med dine klienter, medarbejdere/kolleger og underleverandører i forhold til reparation og opdatering af fejl og mangler.

 

viaemail   ring for tilbud