Navigation Menu

Før tilsyn på din smartphone og spar tid

 

Exigo har udviklet en app til smartphones, så du nemt og hurtigt kan føre tilsyn og rapportere fejl og mangler på byggepladsen.

 

Du sparer tid ved at udføre din kvalitetssikring elektronisk, og du slipper for alt papirarbejdet. App’en er simpel og let at bruge, og du kan nemt implementere den i dit arbejde.

 

Vi kalder app’en IssMan! Se mere i videoen eller på issman.dk >>

Hent-i-app-store   Google Play

 


 

IssMan

 

IssMan – app’en, der hjælper dig på byggepladsen

 

IssMan er Exigos app til smartphones, som du kan anvende til at rapportere fejl og mangler på byggepladsen.

 

Når du anvender app’en, giver det dig mulighed for at arbejde direkte fra byggepladsen og bruge mindre tid på kontoret. Al data gemmes i skyen, så du vil altid have en backup af din dokumentation.

 


 

Håndtér fejl og mangler elektronisk

 

Tag et billede af fejlen eller manglen, og notér i app’en, hvad der mangler eller, hvad der skal rettes. Dokumentér fejlen med det samme. Hvad der før var besværlig dokumentation er nu nemt for alle.

 

Følg arbejdsprocessen

 

Når du har rapporteret fejlen eller manglen, kan du følge den efterfølgende arbejdsproces i forbindelse med udbedringen af manglen eller reparationen af fejlen.

 

I app’en kan du følge al kommunikation vedrørende reparation og opdatering af fejl og mangler. IssMan er ideel til at kommunikere med dine klienter, medarbejdere/kolleger og underleverandører i forhold til reparation og opdatering af fejl og mangler.

IssMan

 


 

 

IssMan Punch List App

 

 

Kom gratis i gang

 

Kom gratis i gang – se mere på www.issman.dk >>

 

IssMan findes til iPhone, og kommer snart til Android.

 

viaemail   ring for tilbud