Navigation Menu

Kollisionskontrol for entreprenører

Få overblik over kollisioner i projektmaterialet

 

Udfør kollisionskontrol på skærmen, inden du går i jorden, og spar op til 40 % i uforudsete udgifter.

Du og dit team får sikkerhed for, at byggeprojektet er velkoordineret og kollisionsfrit, inden I påbegynder udførelsen. Det mindsker risikoen for ekstra omkostninger og spild i byggeriet som følge af manglende koordinering mellem fagene.

 

forside

 


 

 

forside

 

Risikoanalyse af bygbarhed

 

Bygbarhedsanalysen tager udgangspunkt i 3D-modeller. Exigo samler de forskellige 3D-fagmodeller til én fællesmodel. Fagmodellerne vil typisk være fordelt på: terræn/landskab, arkitektur, konstruktioner samt afløb, el, vvs og ventilation.

 

I den samlede fællesmodel vil der blive udført en automatisk kollisionskontrol, og alle identificerede kollisioner vil blive gennemgået, inden de rapporteres som bygbarhedsproblemer.

 


 

Udarbejdelse af 3D-modeller

 

Exigo tilbyder at udarbejde 3D-modeller, hvis disse ikke allerede findes. Det gør vi på baggrund af byggeprojektets 2D-grundlag.

 

Det er vores erfaring, at de besparelser, der opnås ved automatiseret kollisionskontrol let kan finansiere arbejdet med konverteringen af projekteringsgrundlaget fra 2D til 3D.

 

En kollision på byggepladsen koster typisk fra 5-10.000 kroner og opefter i spildt tid og materialer, og derfor har det naturligvis stor værdi at undgå så mange af disse som muligt, inden udførelsen starter.

 

 

 

 

forside

viaemail   ring for tilbud