Navigation Menu

Free StuffKursusmateriale og prøvelicens til Schedule Planner

Planlægning med cyklogrammer (lokationsbaseret tidsplanlægning) vinder massivt ind i Danmark. Schedule Planner er det værktøj der bruges. Vi har udarbejdet en række videoer og kursusmateriale du kan hente her >>>Oversigt over Gode Apps til Byggepladsen

 

Der findes en lang række både gratis og billige apps til byggeri, du kan installere på din iPhone, Android eller iPad, der kan hjælpe dig på byggepladsen.

Vi har samlet en oversigt over nogle af værktøjerne, og skrevet lidt om, hvad du kan bruge dem til.

 

Hent din oversigt over Gode Apps til Byggepladsen her >>>


 

 

 

 

 

Vejledning til Leverencespecifikationer for 3D-modeller

 

Specifikation af leverancer i byggeriet, er en tilbagevendende udfordring for mange aktører og en evig kilde til ueningheder om grænsefladeproblemer.

Hvem påtager sig ansvaret for de enkelte bygningsdele? Hvem tegner hvilke detaljer, og er alle detaljerne med?

Skal du i gang med en totalentreprise, så brug vores leverancespecifikation som et godt værktøj til at styre processen for dine rådgivere eller underentreprenørers 3D-modellering.

 

<<< Indtast navn og e-mail, og få vejledningen med det samme

 


 

Mængdeverificering og økonomi

 

Som entreprenør, er overblik over de rigtige mængder, penge i banken…

I tilbudsfasen, giver et klokkeklart overblik over fejlene i projektet, dig mulighed for at lave en knivskarp pris. Det kan blive afgørende for, om du vinder opgaven.

Hvis du allerede har vundet opgaven, får du ofte en given periode, til at tjekke om mængderne stemmer. Når du har skrevet under på at det stemmer, hænger risikoen på dig!

Vores erfaringer er, at rådgivers mængdeopgørelser ofte indeholder mange fejl.

Læs om fordelene ved at koble mængder og økonomi her >>>

 

 


 

5 Typiske fejl i mængdeopgørelser

 

Med baggrund i det arbejde vi udfører for en lang række entreprenører, har vi samlet en “Top 5″ over de typiske fejl vi finder i mængdeopgørelser fra rådgivers 3D-modeller

Du kan hente oversigten her >>>

 


 

Sådan kommunikerer du din Lokationsbaserede Tidsplan på Byggepladsen

 

Er du allerede godt kørende med Lokationsbaseret planlægning, også kaldet cyklogrammer, kan denne vejledning i hvordan du kommunikerer tidsplanen på Byggepladsen, måske hjælpe dig.

 

Hent din grafiske vejledning til lokationsbaseret planlægning og cyklogrammer her >>>

Bygningsstyrelsen - Tilbudslister


Gratis app til kvalitetssikring og fotodokumentation

 

Issman er et simpelt system til kvalitetssikring og fotodokumentation. Appen er gratis op til 100MB data (ca. 100 billeder). Du kan vedhæfte fotodokumentation ved hver registrering, og tildele opgaver til kollegaer på byggepladsen. Alt holdes i samme app og strømliner dermed processen.

Læs hvad to danske byggeledere mener om appen her >>>

Hent appen i App Store til iphone her >>>

Hent appen på Google Play til Android her >>>


 

 

BIM for entreprenører – en oversigt

 

Få overblik over de muligheder du har med BIM som entreprenør, og få indsigt i 3D, 4D og 5D med Vico Office BIM-software. BIM-software er udviklet specielt til entreprenører.

 

Hent dit gratis eksemplar af “Produktionsstyring med Vico Office” her >>>

 

gave_2


gave_2

Få en gratis prøveversion af Vico

 

Få en gratis prøveversion af software til BIM-programmet Vico Office ved at sende en mail her ke@exigo.dk

I mailen, skal du skrive dit fulde navn, og hvilket firma du kommer fra. Du skal også skrive, om det er en prøvelicens til Vico Office eller Lokationsbaseret Tidsplanlægning du har behov for.


 

Tjek her, om der er huller i din Gantt-tidsplan

 

Vi har udviklet et Excelbaseret test-værktøj, hvor du nemt kan prøve Lokationsbaseret Tidsplanlægning. Du indtaster data fra din Gantt tidsplan (fx MS), og ændrer med et klik, din Gantt tidsplan til et cyklogram (Lokationsbaseret Tidsplanlægning). Så har du mulighed for at aflæse på cyklogrammerne, om der er mulighed for at optimere din tidsplan.

Er der fx. områder af byggepladsen der står gabende tom i flere dage (stor afstand imellem linjerne)? Eller, er der områder af byggepladsen der er overfyldt, hvor arbejderne står i nakken af hinanden, og venter på, at de kan komme til (krydsende linjer).

Hent dit eksemplar af værktøjet her >>>

gave_2


gave_2

Gratis træningsvideoer

 

Bruger du allerede en eller flere af Vicos moduler, kan du få glæde af læse vores nyhedsbrev til Vico brugere. Her er links til træningsvideoer, information om de nyeste features mm.

Du kan åbne nyhedsbrevet her >>>

 

viaemail   ring for tilbud