Navigation Menu

Økonomi

bedre overblik i dit byggeprojekt

 

Med softwareprogrammet Vico Office kan du lave priskalkulationer, der bygger på mængdeudtrækket fra 3D-bygningsmodeller. Også kaldet 5D BIM.

 

I priskalkulationerne linkes mængderne fra 3D-bygningsmodellerne med posterne i priskalkulationerne, der bygger på successiv struktur, og derfor kan detaljeres efter behov.

 

De første kalkulationer baseres på overordnede 3D-modeller og enhedspriser med en lille detaljering. I takt med at projektmaterialet bliver mere og mere detaljeret, opdateres kalkulationerne, og til sidst kan de indeholde en nedbrydning af projektet i ressourcer i form af mandskab, materiel og materialer pr. bygningsdelstype.

 

 

vækst

 

 


 

 

Two architects or structural engineers

 

Mindre risiko med visuelt overblik

 

Vico Office giver dig en grafisk visning af, hvilke bygningsdele, der indgår i de forskellige poster i priskalkulationen.

 

Efter 3D-bygningsmodellerne er blevet linket med priskalkulationerne, er det muligt at gennemføre analyser og nye versioner af kalkulationerne opdateres meget effektivt.

 

Hos Exigo kan vi meget hurtigt levere detaljerede analyser af, hvad givne ændringer måtte have af konsekvenser for prisen på dit byggeprojekt.

 


 

Få en bedre bundlinje

 

I tilbudsfasen får du et overblik over økonomien fra de første enkle skitser i 2D eller 3D. Vi hjælper dig med at strukturere dine data, så du kan basere dit tilbud på fakta frem for usikre bud og dermed vinde projektet med en skarp pris, der holder.

 

Samtidig får du et præcist økonomisk overblik baseret på mængder, der automatisk opdateres ved eventuelle ændringer i projektet.

 

Løbende, i byggeperioden får du et overblik over hele projektets økonomi, og bliver i stand til at aflæse økonomiske konsekvenser i forbindelse med ændringer i projektet og overskridelser af tidsplanen, i stort set realtid.

 

 

 

 

lommeregner

 

 

 


entreprenør

 

Entreprenørens fordele

 

Som entreprenør opnår du store fordele ved løbende at analysere økonomiske risici. Løbende risikoanalyse af priskalkulationer, der er baseret på bygningsmodeller, kan mindske din usikkerhed. Derudover kan det også lette dit arbejde med at holde styr på ændringer.

 

viaemail   ring for tilbud