Profil

Projekt- og risikostyring i komplicerede byggeprojekter.

Hos Exigo har vi specialiseret os i at hjælpe bygherrer og entreprenører med rådgivning inden for projekt- og risikostyring med afsæt i BIM og Business Intelligence. For at give vores kunder bedst mulige grundlag for at tage robuste beslutninger, baserer vi vores rådgivning på data frem for mavefornemmelser.

Konsekvenser af fejl i byggeprojekter er milliontab og slåskampe om ansvar i udførelsen. Vores metoder minimerer risici og sikrer præcise leverancer, økonomi og tidsplaner. Vi har dokumenteret erfaring med, at det er muligt i selv meget komplekse byggerier at skabe en sund byggeproces.

Vi sælger desuden software fra Trimble/Vico Software, der leverer branchens bedst integrerede løsning til koordinering, mængdeudtræk, priskalkulation, tidsplanlægning og produktionsstyring. Vi bruger selv de samme IT systemer til projekt- og risikostyring og du får derfor ved implementering af løsningerne undervisning og sparring fra de internationalt førende eksperter på området. Læs mere om vores software på vores hjemmeside www.vicooffice.dk.

Fordelene ved vores løsninger og services er dokumenteret på en lang række projekter. Se en liste over nogle af vores forskellige projekter hier.. Vi viser vejen frem og skaber synlige resultater!