Navigation Menu

IMG_5260ikon tidTIDSPLANEN Kom på forkant med forsinkelser, og reducer udførelsen med 10% ikon pengeMÆNGDER / ØKONOMI Få kortlagt fejl i mængder og kalkulationer, og undgå ekstraregninger ikon kvalitetKOLLISIONER Få en udførlig rapport over kollisioner, så du kan rette op inden udførelse ikon iktIKT-AFTALER Få udarbejdet dine IKT-aftalegrundlag, så du får størst muligt sikkerhed
140403-simon-witt-bw-5081

“Der er ingen tvivl om at bygbart projektmateriale er særdeles vigtigt i forhold til økonomi, tid og kvalitet. Vi har været overordentlig tilfredse med indsatsen og den professionelle tilgang, som Exigo har haft til opgaven.”

Simon Witt Pedersen, Projektleder, DNU, Region Midtjylland


IKT BYGHERRERÅDGIVNING

At få succes med implementering af de nye krav til IKT på offentlige projekter kræver overblik over både metoder og værktøjer.

Store bygherrer er vores kernekunder. Boligforeninger, private og offentlige bygherrer. IKT Bygherrerådgivning i forbindelse de store sygehus byggerier, er blevet vores speciale. Vi udfærdiger aftalerne og følger op på om rådgiver overholder dem. Vi varetager ofte rollen som ekstern IKT Koordinator.

Du kan se listen over vores kunder her >>>

3D-bygningsmodeller anvendes i dag til at udarbejde tegningsgrundlag til udførelsen, beregning af mængder, kollisionskontrol, planlægning og prisestimering m.v. For at anvendelsen af bygningsmodellering giver værdi og fungerer, også i den efterfølgende drift, er det vigtigt, at de udføres i høj kvalitet. Det hjælper vi med at sikre.


VI HJÆLPER DIG I GANG

 

Exigo arbejder målrettet på at hjælpe dig som bygherre med at iværksætte dine krav og ønsker til anvendelse af IT i byggeprojekter.

Vi rådgiver dig, når du skal i gang med de digitale løsninger, så du kan få mest muligt værdi ud af værktøjerne i dine byggeprojekter. Det har vi 10 års praktisk erfaring med, og vi hjælper dig med at minimere risici og optimere dine byggeprojekter.

Du kan downloade vores produktblad, hvor du kan læse om, hvad vi vi har hjulpet andre bygherrer med. Vi kan også hjælpe dig >>>


ikt

140403-simon-witt-bw-5081“Med så store projekter, koster det hurtigt millioner når tidsplanen skrider, så udgiften til at anvende denne metode kommer hurtigt hjem igen i besparelser.”

Simon Witt Pedersen, Projektleder, DNU, Region Midtjylland


Opnå værdi med de nye IKT-lovkrav


 

For alle offentlige bygherrer, er der i dag lovkrav om anvendelse af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) på såvel nybyggeri som renoveringsprojekter.

Vi har overblikket over kravene og de muligheder det giver og sikrer;

  • at IKT-bekendtgørelsen bliver implementeret i dine projekter, så du får mest værdi for pengene
  • at projektmaterialets tidsplaner, økonomi og bygbarhed bliver gennemsigtige
  • at dine projekter bliver kollisionsfrie, inden I påbegynder udførelsen

Du kan komme på IKT-Kursus, læs mere her >>>


Overkom udfordringerne


En ting er at stille krav, noget andet er at få dem udført i praksis. Vores erfaringer med IT-bygherrerådgivning og BIM viser, at det også er forbundet med en række udfordringer.

Vi har kun én interesse, og det er at hjælpe vores kunder med at minimere deres risici og optimere deres projekter ved implementering af IT. Vi kan godt, men ønsker ikke at konkurrere med de rådgivende ingeniører om projekteringsydelser, derfor kan vi holde 100 % fokus på optimering med IT og risikostyring for vores kunder, og give jer den uafhængige rådgivning I måtte have behov for.

ikt
“Lasse gennemgik på pædagogisk vis de nye regler og værktøjer, og vejledte os grundigt i forhold til vores særlige rolle som “ikke” projekterende/udførende. 3 dages kurset gav os en grundig forståelse – i forhold til de krav vi skal stille til IKT aftaler, når vi udbyder totalrådgivning og entrepriser i større sager. Lasse Møller kan varmt anbefales til undervisning i IKT bekendtgørelsen og tilhørende værktøjer.” Søren

Store gevinster ved implementering af IKT og BIM

 

Når du som bygherre implementerer IT og BIM i dine byggeprojekter, kan du opnå store fordele:

  • Du får et forbedret overblik og en bedre kommunikation i byggeprojektet med visuelle 3D-modeller
  • Du øger kvaliteten i form af velkoordineret projekteringsmateriale
  • Du løber en mindre økonomisk risiko ved hjælp af 4D- og 5D-analysemetoder
  • Du reducerer tidsforbruget til projektering og udførelse gennem bedre planlægningsværktøjer og automatisering
  • Du kan genanvende data fra projekteringen i drift og vedligeholdelse

viaemail   ring for tilbud