Navigation Menu

Blog page- nyheder fra Exigo

Visualisering af big data skal afhjælpe budgetoverskridelser i byggeprojekter

Posted by on 2:20 pm in Nyheder | Comments Off

Store byggeprojekter ender ofte med markante forsinkelser, der fordyrer og resulterer i overskredne budgetter. Nogle byggeprojekter ender sågar med retssager med håndværkere eller entreprenører grundet problematiske forsinkelser. Og med det sagt er forsinkelserne ofte velbegrundede, da bygge- og anlægsprojekter er langvarige og komplekse, hvor bygherrer, byggeledere og entreprenører har mange ting at se til, og alt skal spille sammen i et større puslespil.

(more…)

Spritnyt Vico Office site

Posted by on 12:13 pm in Nyheder | Comments Off

Vico Office

 

Exigo lancerer nyt Vico Office site!


Besøg www.vicooffice.dk i dag og lær alt, der er værd at vide om projektstyring i 3D, 4D og 5D


www.vicooffice.dk har været undervejs i godt et år. Exigo har lagt mange kræfter i for at skabe et intelligent site med alt, der er værd at vide om om lokationsbaseret planlægning, 2D + 3D-mængdeudtræk3D-kollisionskontrol4D-tidsplanlægning og ressourcestyring, 5D-økonomistyring – så du kan undgå ubehagelige overraskelser. Sitet giver desuden en lang række uundværlige informationer om risikostyring med BIM/VDC.

 

Vico Office er – og det siger vi uden at tøve – markedets mest effektive værktøj til projekt- og risikostyring i byggeriet. Værktøjet er opbygget af moduler, som kan sammensættes efter dine behov.

 

Er du til det mere nørdede? På www.vicooffice.dk får du en grundig gennemgang af alle 11 Vico Office moduler. Du finder en introduktion til hvert modul og en præsentation af de væsentligste funktioner.

 

Desuden finder du informationer om de kurser, Exigo udbyder i Vico Office. Kursernes varighed varierer fra 1-3 dage med fokus på forskellige områder indenfor BIM/VDC. Målet er, at give dig kompetencer til at implementere Vico Office værktøjerne i dit byggeprojekt og minimere risici.

 

Du kan også finde gratis kursusmateriale. Exigo har kreeret en række øvelsesvideoer, som hjælper dig med at blive en habil Vico Office bruger.

 

Vi håber, I finder det brugbart!

Vi søger en ny kollega

Posted by on 3:06 pm in Nyheder | Comments Off

Vi har travlt og søger en ny kollega til vores kontor i Aarhus. Hvis det er noget for dig, kan du læse stillingsopslaget her >>> og sende en ansøgning til Kristian Birch Pedersen.


Kristian Birch Pedersen

Adm. direktør, Seniorspecialist
Civilingeniør, Master i IT, ph.d.

+45 53 55 59 19
kbp@exigo.dk
—————————————-
Exigo A/S
Helsingforsgade 27
8200 Århus N
www.exigo.dk

2 Gazeller i træk :)

Posted by on 12:33 pm in Nyheder | Comments Off

ANDET år i træk, har vi fået en af Børsens fine Gazelle statuetter – vi er meget glade og pave-stolte.

TAK til vores fantastiske kunder for et godt samarbejde i 2016
I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.


Vi glæder os til fortsat godt samarbejde i 2017.

DSC_0054

Vinder af vores BIM-julekonkurence

Posted by on 12:04 pm in Nyheder | Comments Off

Arkitekt / Byggeøkonom Christian Bolding er vinderen af en flaske champagne i vores BIM julekonkurrence. Velfortjent. Han svarede – som den eneste – rigtigt på alle spørgsmål. Du kan genlæse spørgsmålene og se svarene her >>>

Exigo er Børsen Gazelle virksomhed 2015

Posted by on 9:09 am in Nyheder | Comments Off

Børsen hylder hvert år de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, og i år er Exigo en del af denne eksklusive Gazelle-flok. Gazellen er et synonym på virksomheder i vækst, og vi er stolte over at være medlem af klubben. Vi vil gerne takke alle vores kunder for godt samarbejde, i disse første fem forrygende år.

5 typiske fejl i udbudstidsplaner

Posted by on 11:56 am in Nyheder | Comments Off

og råd til – hvordan du undgår dem.

Se hvilke 5 fejl det drejer sig om her >>>