Navigation Menu

Kursus


Håndtering af 3D-modeller og mængder


På langt de fleste byggesager er mængdeopgørelser stadig udarbejdet med afsæt i 2D og eller 3D + lineal + Excel. Den virkelighed er udgangspunktet for vores kommende kursus.

Udarbejder du mængdeopgørelser i Excel med afsæt i 2D-tegninger, og kunne du tænke dig at blive bedre til at håndtere 3D-modeller og udarbejde mængdeopgørelser mere effektivt og med mindre risiko for fejl, er dette kursus noget for dig.

Eller, sidder du i en situation hvor du skal håndtere 3D-modeller og risikovurdere mængdeopgørelser i en stilling som fx. bygherre eller entreprenør, er dette kursus også noget for dig.

Aarhus: 9-10-11 maj

København: 6-7-8 juni 

Dag 1 – Introduktion til håndtering af 3D: 3995 DKK
Early bird pris indtil torsdag den 27/4: 3.495 DKK

Dag 2 + 3 – Tilbudslister og mængder: 7995 DKK
Early bird pris indtil torsdag den 27/4: 6.995 DKK

Dag 1 + 2 + 3 – Rabat ved booking af alle 3 dage: 11.990 DKK
Early bird pris indtil torsdag den 27/4: 9.995 DKK

Tilmelding eller spørgsmål til kurset
Ring til Kristina Ekkersgaard på telefon 53 55 59 05
eller send en mail på ke@exigo.dk

Kursusindhold


Dag 1)

Lær at håndtere 3D-materiale

Kurset henvender sig til deltagere der er vant til at bruge en computer, men som har ingen eller begrænset erfaring med 3D materiale.

Kurset består af en introduktion til 3D og BIM/VDC. Derudover bliver der introduceret en række forskellige gratis værktøjer til at se og trække information ud af 3D-bygningsmodeller. Kurset er en blanding af teoretisk undervisning og mange hands-on øvelser.

Dag 2 og 3)

Effektiv mængdeberegning med BIM

Kurset henvender sig til deltagere der har brug for at kunne trække mængder mm. ud af 3D-bygningsmodeller – det forudsættes at deltagerne har gennemført intro-kurset (Lær at håndtere…) eller har en vis erfaring med at arbejde med BIM/VDC.

Kurset foregår over 2 dage, hvor første dag er en blanding af teori og praktik, hvor deltagerne lærer om IKT-bekendtgørelsen, klassifikationssystemer, informationsniveauer, måleregler mm. samt hvordan man trækker mængder ud af 3D-modeller ved hjælp af forskellige værktøjer. Anden dagen er hovedsagligt praktisk hvor der fortsættes med mængdeudtræk og til sidst teori om hvordan man kvalitetsikringer de mængder man har fundet og eventuelle differencer mellem mængder i en tilbudsliste og egne fundne mængder.

viaemail   ring for tilbud